“Mijn naam is Tobias, ik speel al lange tijd met veel plezier bij de Nep-Tunes. Ik maak al sinds mijn 7e erg graag muziek. In 2016 kreeg ik te horen dat ze bij een net nieuw dweilorkest een Bass Drummer zochten. Ik ging meteen kijken en het klikte meteen. Sindsdien ben ik nooit meer weggegaan. We doen hele diverse optredens met verschillend publiek, het is ontzettend genieten hoe elke keer het publiek weer reageert op onze muziek. Ik maak muziek, omdat het mensen laat lachen. De slogan van ons klopt perfect. Muziek maken gaat om plezier en dat is er!”

“Hoi! Mijn naam is Annika, maar ik word ook wel Annikaas genoemd (ik houd best wel veel van kaas). Naast dat ik van kaas houd heb ik ook een liefde voor muziek. Ik speel altsaxofoon sinds ik 11 jaar was, dat is nu dus al 10 jaar! Ik speel bij de Nep-Tunes sinds de heroprichting in 2016 en ik vind het mega leuk. We maken namelijk niet alleen muziek, maar ook een hele hoop plezier en dat vind ik het allerbelangrijkste!” 

“Ik ben Lida, Alt Saxofoniste bij de Nep-Tunes sinds oktober 2019. Afgelopen september waren we héél toevallig op de Pinkendag en zagen daar de Nep-Tunes spelen. Het klonk goed en het enthousiasme spatte er vanaf. Nadat bleek dat ze op de vrijdagavond repeteren (voor mij ideaal) heb ik me aangemeld om mee te spelen. Inmiddels al vele repetities en optredens verder ben ik zeer verheugd dat ik bij de Nep-Tunes ben gegaan. Het is een leuke, enthousiaste groep muzikanten en we hebben dan ook veel plezier. Het is echt een feestje om bij deze club mee te mogen spelen!!”

“HI, Ik ben Joy en sinds het begin van de Nep-tunes al te vinden in dit dweilorkest. In het dweilorkest speel ik de Alt sax wat ik al meer dan 10 jaar met liefde doe. Wat de Nep tunes zo goed maakt is dat wij een hecht team zijn die naast muziek ook veel andere leuke dingen doet. Het maken van een feestje en de vreugde van het publiek is het allerbelangrijkst!”

“Hallo, mijn naam is Robert en ik speel de sousafoon. Deze wordt ook wel de ringbas genoemd.  Na 20 jaar geen noot te hebben gespeeld kreeg ik zin om weer muziek te maken bij een gezellig bandje. Ik reageerde op de facebook oproep waarin een sousafonist werd gezocht. Sinds november 2019 speel ik bij de Nep-tunes. Ik speelde voorheen tuba en trombone, maar vanaf de eerste repetitie ging het prima op de sousafoon. We zijn een leuke groep van jong tot iets ouder en spelen vrolijke nummers die bijna iedereen wel kent. Elke repetitie en vooral de optredens zijn altijd een feestje!”

“Hoi! Mijn naam is Nikita, ik speel nu al een aantal jaren tenor saxofoon bij de Nep-Tunes. Ik ben altijd wel actief geweest met verschillende bandjes, maar was na een tijdje opzoek naar iets wat puur om plezier draaide. Ik werd door een van de leden uitgenodigd om een keer mee te spelen, dit vond ik ontzettend leuk, dus ik ben blijven hangen. Ik heb het bij de Nep-Tunes ontzettend naar mijn zin omdat we als groep veel plezier hebben en ook nog plezier bij ons publiek bezorgen. Ik hou ontzettend veel van muziek en ik wil dit graag met anderen delen. De reacties van mensen tijdens optredens is iets waar ik ontzettend van kan genieten!”

”Ik ben Olaf en ik speel al ruim 40 jaar. Sta mede aan de basis van dit mooie dweilorkest en geniet enorm van het enthousiasme van deze jonge club muzikanten. Ik speel bariton en als de bassist niet kan neem ik de sousafoon ter hand. Kom ons eens beluisteren en feest mee!”

“Hallo allemaal! Ik ben Jelmer en ik speel al vanaf de heroprichting met veel plezier bij de Nep-Tunes. Ik ben destijds door de initiatiefnemers Olaf, Bart en Tom gevraagd of ik op slagwerk mee wilde spelen bij de her op te richten Nep-Tunes. Dit leek mij heel leuk en zo geschiedde.  We begonnen te repeteren in het reeds gesloopte gebouwtje van basisschool De Zevenster en al snel traden we voor het eerst op tijdens een feestje van moedervereniging AMVZ Zeewolde. Vanaf toen ging het hard,  we groeiden, in ledenaantal en op muzikaal niveau en aantal optredens. Inmiddels ben ik overgestapt naar de trompet en val ik af en toe nog in op het slagwerk, wat ontzettend leuk blijft om te doen. Het leuke van de Nep-Tunes vind ik de sfeer in de groep en het feit dat we geregeld optreden. De festivals die we meespelen zijn geweldig, met als uitschieter het festival op Ameland, waar we in 2019 voor het eerst acte de présence gaven. Ook is het ontzettend leuk om te zien hoe de groep groeit, in alle opzichten. Doordat we optreden krijgen we nieuwe leden en optredens, en dat groeiproces is zo mooi om mee te maken. Ik hoop nog lang mee te spelen en te genieten van deze mooie groep mensen.”

“Hey! Mijn naam is Rebekka en ik speel trompet.  Vanaf het prille begin (de heroprichting) speel ik al bij de Nep-Tunes. In 2015 kreeg ik een appje van Tom de trombonist, of ik mee wilde spelen in het dweilorkest. Een dweilorkest, wat is dat? Vroeg ik mijn moeder. Na te weten wat het is en wie er in mee speelde antwoordde ik volmondig JA! Sindsdien speel ik met veel vreugde bij dit dweilorkest. Het is niet alleen muziek maken, maar ook een passie delen met een geweldige groep mooie mensen. Wat ons zo leuk maakt is dat wij ook verschillende danspasjes en acts bij de nummers maken. Dit houdt het uitdagend voor de spelers en spannend voor de kijkers/ luisteraars. Ook maak ik in mijn vrije tijd met veel plezier promotievideo’s. Deze hebben jullie vast al eens voorbij zien komen! ;)”

“Bart, wie ik ben… Tja, dat blijft een lastige vraag. Want ga je dan vertellen dat je in het voortgezet onderwijs werkt, als intern begeleider? Of dat je voorzitter bent van de leukste muziekvereniging van Zeewolde? Of dat je graag muziek maakt (trompet en bügel) en daar enorm veel lol aan beleeft? Of vertel je dat je 31 bent, samenwoont met Tom (die van de Nep-Tunes…) en 6 goudvissen hebt? Of dat één van je guilty pleasures kerstmuziek is? Of dat je ook nog van zingen en toneelspelen houdt? Nou. Dat dus. Dit ben ik.”

“Hoi! Ik ben Tom! Als kleine jongen van 6 jaar kwam ik voor het eerst in aanraking met muziek. Ik wist al heel snel dat ik trombone wilde spelen. Zo kwam ik terecht bij de muziekvereniging Zeewolde (AMVZ) en begon ik met spelen, eerst in het jeugdorkest en daarna in het concertorkest. Na het afronden van mijn middelbare school, ging ik studeren in Delft en stopte ik met muziek maken. Toch begon ik het wel te missen en daarom ben ik in Delft bij dweilorkest ’t Ken Net gaan spelen. Ik heb een aantal muzikanten uit Zeewolde gevraagd om mee te spelen in Delft. En zo is het idee ontstaan om in Zeewolde ook een dweilorkest op te zetten. Zo hebben Olaf en ik in 2016 het initiatief genomen en een aantal muzikanten bij elkaar verzameld, met succes!”

“Hallo mijn naam is Hester, ik speel trombone en, als de nood hoog is, soms ook slagwerk bij de Nep-Tunes. Dit doe ik sinds iets na de heroprichting. Ook heb ik een aantal arrangementen geschreven voor het orkest om gewoon eens te proberen. Een paar hiervan zitten inmiddels in ons vaste repertoire, waar ik natuurlijk heel trots op ben. 
Het leuke aan dit dweilorkest zijn de vele gevarieerde optreden en een super leuke en gezellige club muzikanten.”

Wil jij ook meespelen met ons en heel veel plezier maken? Meld je aan via [email protected] of stuur ons een berichtje via de sociale media die rechtsboven in de hoek staan. We zien je graag bij één van onze repetities!