NEP-VOLGER


Word jij ook Nep-volger?


Wat houdt Nep-volger zijn in?


Het is echt zo! Als je Nep-volger wordt, word je op de hoogte gehouden van activiteiten rondom de Nep-Tunes. Dit gebeurt onder andere door middel van het blad het Nep-magazine die je als Nep-volger ieder jaar thuis gestuurd krijgt. Hierin staan staan leuke weetjes, verhalen, foto’s en informatie over de Nep-Tunes.

Verder wordt jaarlijks het Nep-feest georganiseerd. Je bijdrage zal alleen besteed worden aan het organiseren van de activiteiten. Voor dit feest ontvang je altijd 2 toegangskaarten en 1 Bingokaart voor de nu al legendarische Nep-bingo.

Daarnaast doneer je dit jaar ook nog eens €5,- aan voedselbank de Kostmand. Wil je meer doneren? Dit kan op het Nep-feest of via onderstaande kleine QR-code.

Dus wil je niets missen van de Nep-Tunes en ben je in voor een feestje op z’n tijd? Scan of klik dan de grote QR-code onder het kopje ‘Word Nep-volger!’

Daarna wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je jouw gegevens invult, zodat het Nep-magazine en de tickets voor het Nep-feest bij jou op de deurmat kan komen.

Word Nep-volger! Voor maar €45,- per jaar.

Even alles op een rijtje

  • Ieder jaar het Nep-magazine opgestuurd!
  • 2 kaarten voor het Nep-feest in oktober!
  • 1 bingokaart voor de nu al legendarische Nep-bingo!
  • €5,- per magazine naar Voedselbank De Kostmand

Doneer aan Voedselbank de Kostmand!

Voedselbank de Kostmand is blij met elke bijdrage! Er geldt een minimum bijdrage van €3,-. Bij het overmaken kun je een beschrijving invullen. Vul hier alsjeblieft ‘Voedselbank de Kostmand’ in, dan zorgen wij dat het bij hun op de cheque komt die tijdens het Nep-Feest uitgereikt wordt.