NEP-VOLGER


Word jij ook Nep-volger?


Wat houd Nep-volger zijn in?


Het is echt zo! Als je Nep-volger wordt, word je op de hoogte gehouden van activiteiten rondom de Nep-Tunes. Dit gebeurt onder andere door middel van het blad het Nep-magazine die je als Nep-volger ieder jaar thuis gestuurd krijgt. Hierin staan staan leuke weetjes, verhalen, foto’s en informatie over de Nep-Tunes.

Verder wordt jaarlijks het Nep-feest georganiseerd. Je bijdrage zal alleen besteed worden aan het organiseren van de activiteiten. Voor dit feest ontvang je altijd 2 toegangskaarten en 1 Bingokaart voor de nu al legendarische Nep-bingo.

Daarnaast doneer je dit jaar ook nog eens €5,- aan voedselbank de Kostmand. Wil je meer doneren? Dit kan op het Nep-feest of via onderstaande QR-code.

Dus wil je niets missen van de Nep-Tunes en ben je in voor een feestje op z’n tijd? Scan of klik dan de QR-code onder het kopje ‘Word Nep-volger!’ Daarna wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je jouw gegevens in moet vullen zodat het magazine bij jou op de deurmat kan komen.

Doneer Voedselbank de Kostmand!

Even alles op een rijtje


  • Ieder jaar het Nep-magazine opgestuurd!
  • 2 kaarten voor het Nep-feest in oktober!
  • 1 bingokaart voor de nu al legendarische Nep-bingo!
  • €5,- per magazine naar Voedselbank De Kostmand

Word Nep-volger! Voor maar €45,- per jaar.


Voedselbank de Kostmand is blij met elke bijdrage! Er geldt een minimum bijdrage van €3,-. Bij het overmaken kun je een beschrijving invullen. Vul hier alsjeblieft ‘Voedselbank de Kostmand’ in, dan zorgen wij dat het bij hun op de cheque komt die tijdens het Nep-Feest uitgereikt wordt.