Word jij ook Nep-volger?


Wat houdt Nep-volger zijn in?


Het is echt zo! Als je Nep-volger wordt, word je op de hoogte gehouden van activiteiten rondom de Nep-Tunes. Dit gebeurt onder andere door middel van het blad het Nep-magazine die je als Nep-volger ieder jaar thuis gestuurd krijgt. Hierin staan staan leuke weetjes, verhalen, foto’s en informatie over de Nep-Tunes.

Verder wordt jaarlijks het Nep-feest georganiseerd. Je bijdrage zal alleen besteed worden aan het organiseren van de activiteiten. Voor dit feest ontvang je altijd 2 toegangskaarten en 1 Bingokaart voor de nu al legendarische Nep-bingo.

Daarnaast doneer je dit jaar ook nog eens €5,- aan Toon Hermans Huis Zeewolde. Wil je meer doneren? Dit kan op het Nep-feest of via onderstaande kleine QR-code.

Dus wil je niets missen van de Nep-Tunes en ben je in voor een feestje op z’n tijd? Scan of klik dan de grote QR-code onder het kopje ‘Word Nep-volger!’

Daarna wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je jouw gegevens invult, zodat het Nep-magazine en de tickets voor het Nep-feest bij jou op de deurmat kan komen.

Word Nep-volger! Voor maar €45,- per jaar.

Even alles op een rijtje

  • Ieder jaar het Nep-magazine opgestuurd!
  • 2 kaarten voor het Nep-feest in januari!
  • 1 bingokaart voor de nu al legendarische Nep-bingo!
  • €5,- per magazine naar Toon Hermans Huis Zeewolde!

Doneer aan Toon Hermans Huis Zeewolde!

Toon Hermans Huis Zeewolde is blij met elke bijdrage! Er geldt een minimum bijdrage van €3,-. Bij het overmaken kun je een beschrijving invullen. Vul hier alsjeblieft ‘Toon Hermans Huis Zeewolde’ in, dan zorgen wij dat het bij hun op de cheque komt die tijdens het Nep-feest uitgereikt wordt.